privacybeleid

WAAROM VRAGEN WIJ OM JOUW PERSOONSGEGEVENS?

Bij Ons Thuus staat de zorg voorop. De persoonlijke gegevens die wij verzamelen, zijn uitsluitend bedoeld om jou of jouw kind de best mogelijke zorg te bieden.

De gegevens die je op deze website invult, bijvoorbeeld via het contactformulier, worden alleen gebruikt om je te informeren over Ons Thuus of om je vragen te beantwoorden.

HOE WAARBORGEN WIJ JOUW PRIVACY?

Bij Ons Thuus houden we ons strikt aan de privacywetgeving en -voorschriften. Onze medewerkers volgen externe en interne gedragscodes en werken volgens de vereiste kwaliteitsstandaarden in ons vakgebied. Bovendien beveiligen we de gegevens die we van jou verzamelen. Dit geldt ook voor onze samenwerkingspartners die jouw persoonlijke gegevens kunnen gebruiken. Met hen maken we duidelijke afspraken over gegevensbeveiliging.

De gegevens die we van jou verzamelen, zijn essentieel voor het verlenen van de juiste zorg. We gebruiken en bewaren alleen de noodzakelijke gegevens, niet meer en niet minder. Voor sommige gegevens vragen we altijd om jouw expliciete toestemming. Dit geldt bijvoorbeeld voor beeld- en geluidsmateriaal en voor het gebruik van jouw gegevens.

Meer details over welke informatie we verzamelen, wat we ermee doen en hoe lang we deze gegevens bewaren, kun je vinden in ons verwerkingenregister.

MEER INFORMATIE

Heb je vragen over hoe wij jouw privacy waarborgen of wil je meer lezen over dit onderwerp? Neem gerust contact met ons op.


Melkveebedrijf van der Steen
Vinkenbroeksestraat 49 & 55
4703SC te Roosendaal

T: +31 (0)6-15386064
E: info@onsthuuszorgt.nl

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag.